![]() |
![]() |
#31 |
Bölüm Sorumlusu
İletiler: 1,321
|
![]()
Hatırladım kardeşim. Aramıza hoşgeldin. Renk katacağına eminim.
![]() |
#32 | |
Yönetici
İletiler: 1,840
|
![]() Alıntı:
Uzun zamandır burda mücadelemize devam etmekteyiz ve silzerin de desteği ile bu işlerin üstesinden geleceğimizi umuyorum.
![]() "Biz bu zulmetler içinden çıkarız bir gün olur; Şarka garba yıldırımlar çakarız bir gün olur. Kara bulutlar içinden parlayıp şimşek atar, Gök gürler, dolular yağar; bakarız bir gün olur. Kafkas, Buhara, Kırım'dan çevrilen hisarları, Vurur millî külünk ile yıkarız bir gün olur. Türkistan'ın güneşinden alırız bir kıvılcım; Cehennem olur cihanı yakarız bir gün olur. Anadol'dan Hindistan'a geçeriz Temür gibi, Himalaya dağlarını çalkarız bir gün olur. Dağıstan, Kırım, Kazan'ı; İran, Turan, Kaşgar'ı, İttihadın zinciriyle sıkarız bir gün olur. Bizi boğmak için yurda akan acı selleri, Dinimizin kuvvetiyle tıkarız bir gün olur. Türk doğarız, Türk gezeriz, Türk yaşarız dünyada; Devrilen Moskof elinden çıkarız bir gün olur. Der Zülâlî, Volga, Tuna, Ceyhun, Araslar gibi Tuğyan eder deryalara akarız bir gün olur." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Türkçü Toplumcu
İletiler: 429
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |||
Junior Member
İletiler: 7
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
#35 |
Türkçü Toplumcu
|
![]()
Değerli Arkadaşlarım,
24 Eylül 2008 Çarşamba günü, Dil Derneğinin düzenlediği 76. Türk Dil Bayramı Etkinliklerinin 2. ve son günü için Zonguldak'taydım.. Yarın da -bu sefer TDK'nin düzenlediği Dil Bayramı etkinliklerine katılmak üzere- TÜRKÇE'm ile TDK'de olacağız... İki çalışmanın ayrıntılarını da, en geç haftasonu, burada, sizlerle paylaşacağımı bildiririm... Sevgilerimle...
![]() |
#36 |
Türkçü Toplumcu
|
![]()
Değerli Gönüldaşlarım, Ümitköy Anadolu Lisesi Türkçe Topluluğunun 26 Eylül 2008 Cuma günü, TDK'nin daveti üzerine katıldığı 76. Dil Bayramı Etkinlikleri resimlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.. Gecikme için özür diliyorum..
İlginize... Sevgilerimle ![]() http://rapidshare.com/files/18517946...I-TDK.rar.html